MAJOLS Natura, una mica d’història

MAJOLS Natura Facebook

MAJOLS Natura – El Rourell – Tarragona

Gairebé podríem dir que MAJOLS Natura va néixer molt abans de crear l’empresa. Potser de nens quan corríem entre les cames dels nostres pares entre jocs i rialles. Potser ja d’adolescents, quan sembrant patates somiàvem amb una bona collita.  Aprenent  a poc a poc de sacrificis i recompenses, aprenent a poc a poc a estimar la terra.

Per això, quan vam decidir començar a treballar a MAJOLS Natura va ser com tornar a reviure vells somnis. Tornar a reviure il·lusions. Quan vam decidir tirar endavant aquesta meravella de projecte, ens va motivar aquella passió per la terra que ens van inculcar els nostres pares.

L’empresa començar a prendre forma fa sis anys, quan vam iniciar el treball a l’horta. En un primer moment només plantant tomàquets –els tomacons de pagès– , tot seguit van venir els fesols –els fesols del ganxet– que aviat es van fer molt populars entre els nostres clients, i una mica més tard, van arribar les  cebes –els calçots de MAJOLS Natura-.

Però la gran revolució a MAJOLS Natura va venir realment la següent temporada, quan vam decidir ampliar la plantació de calçots i al mateix temps vam començar a servir el calçot cuit. Des d’un primer moment van tenir molta acceptació entre els nostres clients, que temporada rere temporada ens demanen quantitats mes grans. Així és com, cada any, anem sumant més superfície plantada, a la vegada que hem continuat treballant per perfeccionar la tècnica de plantació i reg, augmentant la qualitat del producte.

Contem amb una zona de cultiu de autèntic privilegi, situada a la vora del riu i es veu molt beneficiada pels efectes de les ruades durant l’hivern. A més a més el reg natural amb aigua de pou, fa que els nostres calçots siguin mes tendres i dolços. Tot això sense deixar de banda el mètode artesanal, que és el que dóna veritable qualitat al producte i amb la consigna que vam heretar dels nostres pares: no perdre mai el contacte amb la nostra terra.